2.12.23

"Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ " ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ...Το πνεύμα των Χριστουγέννων γεννά σε όλους μας αισθήματα αγάπης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας. Έτσι αυτά τα Χριστούγεννα, το Σχολείο μας οργανώνει για μια ακόμη φορά μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, ώστε όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, να αισθανθούμε τη χαρά της αλληλεγγύης και της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Ο Τοίχος της καλοσύνης του σχολείου μας συνεχίζει τη δράση του... Σκοπός μας αυτά τα Χριστούγεννα είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και προϊόντα καθαρισμού για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών. Το Χριστοδούλειο είναι ένα κοινωφελές, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα που αναλαμβάνει τη φροντίδα μικρών κοριτσιών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση και έχουν την ανάγκη μας.
( ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ-ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - Αγίας Γρηγορούσης 5, Χαϊδάρι) 
 Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων: 
 Γάλα μακράς διάρκειας, δημητριακά, φρυγανιές ,μπισκότα αλάτι, ξίδι, μπαχαρικά, καθαριστικά (χλωρίνη, καθαριστικά υγρά πατώματος και τζαμιών).
 Η συγκέντρωση των τροφίμων και των προϊόντων καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 
4-12-2023 έως την Παρασκευή 15-12-2023 στον "Τοίχο της Καλοσύνης" του σχολείου μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όλους εσάς, μαθητές και γονείς, για το γενναιόδωρο κοινό μας «ταξίδι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου